Τους Ολυμπιονίκες που εκπροσώπησαν επάξια της Σέρρες στην 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής, βράβευσε η δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 στο δημαρχείο Σερρών, μεταξύ των 14 παιδιών που διακρίθηκαν στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής, βραβεύτηκαν από τη Δήμαρχο, τρεις αθλήτριες, παιδιά εργαζομένων της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΡΡΩΝ.
(περισσότερα…)

Παράδειγμα έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας στον συνάνθρωπο, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ομίλου ΙΤΑ Αντώνης Γερασίμου, τον εργαζόμενο της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε., Κυριάκο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έσωσε μια γυναίκα από βέβαιο πνιγμό στη θάλασσα.
(περισσότερα…)

Μετά το χρυσό βραβείο στα Environmental Awards 2018 και το Εθνικό βραβείο Energy Globe Award 2019 Greece, η μονάδα αφαλάτωσης με αιολική ενέργεια της θυγατρικής μας, Αιολική Μήλου, είναι υποψήφια για μια ακόμη διάκριση: PROCESS WINNER στα Πανευρωπαϊκά Βραβεία Περιβάλλοντος 2020-2021, ως ένα μοναδικό της έργο λόγω της συνεισφοράς του στην οικο-καινοτομία και την κυκλική οικονομία eco-#innovation #circulareconomy.
(περισσότερα…)

Αγωγοί Φυσικού Αερίου

Ο Όμιλος ΙΤΑ έχει μακρά και στενή σχέση με το Φυσικό Αέριο (Φ.Α.): Εταιρεία του Ομίλου υπήρξε αντιπρόσωπος και συνεργάτης της δανικής Εταιρείας «DONG AG» επι σειράν ετών, όταν η τελευταία συνεργαζόταν με την «ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ», παρέχουσα εις αυτήν τεχνογνωσία σε επίπεδο Μελέτης και Πραγματοποίησης του Έργου Κατασκευής του Συστήματος Φυσικού Αερίου στη Χώρα. Εξ άλλου, δύο εμβληματικά επιχειρηματικά project του Ομίλου (η «ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ» και τα «ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ») κάνουν χρήση του Φ.Α. για να παραγάγουν, δια της εφαρμογής της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, Ηλεκτρισμό, Θερμότητα και Αγροτικά Προϊόντα!
(περισσότερα…)

“Επενδύσεις ύψους 7 δις ευρώ, σε θαλάσσια αιολικά πάρκα συνολικής ισχύος 2.000 MW, προτείνει η ΙΤΑ στα πλαίσια σχετικής προμελέτης που έχει εκπονήσει, μετά το έντονο ενδιαφέρον που της εκδήλωσε διεθνώς κορυφαίος ενεργειακός όμιλος, για την πλέον συμφέρουσα και εφικτή ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα. Συνέντευξη Α. Γερασίμου στο deal»
(περισσότερα…)

Axial on-off valve manufacturing

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε μια σύντομη παρουσίαση της κατασκευής μιας 48 “αξονικής βαλβίδας ανοίγματος-κλεισίματος κατηγορίας 900 για ταφική εξυπηρέτηση.
(περισσότερα…)

TOP